Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Григорій Козловський

Понеділок, 26 вересня 2016, 14:33

Козловському впаяли річний бан за пресування бидла у чорній формі

Григорій Козловський

Президент друголігового Руху (Винники) Григорій Козловський отримав річну дискваліфікацію.

Про це повідомляє plussport.com.ua.

Причиною розгляду цієї справи КДК ФФУ стала поведінка Козловського у перерві та після програного Рухом матчу київському Арсеналу на Кубок України.

Тоді бос винниківського клубу спочатку увірвався у суддівську кімнату, де лихими слова обматюкав арбітрів (і це чули десятки уболівальників), а після гри дав емоційне інтерв'ю де пригрозив усьому суддівському корпусу теж особливо не добираючи слів.



За свої висловлювання про арбітрів, а також візит у суддівську кімнату після програного його командою матчу Кубка України Козловський отримав річну заборону відвідувати матчі Руху.

Президенту винниківського клубу навіть інкримінували погрози зі зброєю на адресу рефері – до суддівської його супроводжувала і охороняла двері озброєна автоматами охорона.

"Розглядалась також можливість відсторонення від футболу, але позаяк Козловський є власником і фінансує Рух, вирішили обмежитись забороною на відвідування матчі клубу", – поінформував в ефірі програми "Великий футбол" відповідальний секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.