Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 27 вересня 2016, 15:54

Порошенко не підписав закон про звільнення контрактників із Збройних сил

Петро Порошенко

Сьогодні Петро Порошенко ветував закон про дострокове звільнення контрактників Збройних сил України.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначив т.в.о. начальника головного управління персоналу – заступник начальника Генштабу ЗСУ Володимир Талалай, президент Петро Порошенко ветував закон, що передбачає надання права мобілізованим військовослужбовцям складати короткострокові контракти, а після завершення терміну дії контракту звільнитися з армії, переукласти або достроково розірвати.

"Зміни, які були внесені до тексту закону, створили умови, за яких можуть бути негативні наслідки для обороноздатності держави", – наголосив Володимир Талалай.

За його словами, закон створював умови для звільнення великої кількості військових, що б послабило обороноздатність у зоні АТО.

Нагадаємо, 12 липня Верховна Рада надала військовим право переукладати контракти або звільнятися, після проходження певного терміну служби.  

Зазначимо, як стало відомо Варіантам, десятьох військовослужбовців зі Львівщини, які уклали контракти на проходження служби ще до подій у зоні АТО, дотепер не демобілізовують.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.