Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

firtka.if.ua

Середа, 28 вересня 2016, 13:47

З жовтня в Україні призначатимуть субсидії на опалювальний сезон

опалювальний сезон

Розрахунок розміру субсидій на опалювальний період 2016-2017 проводитиметься після 1 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

Як заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, якщо сім’я подала документи на оформлення субсидії і на неопалювальний період вона не призначена, підстав для хвилювання не повинно бути. Розрахунок розміру субсидій проводитиметься після початку опалювального періоду, який в Україні стартує з 1 жовтня.

За його словами, житлова субсидія призначається на 12 місяців, а її розрахунок проводиться окремо на неопалювальний період і окремо на опалювальний.

«Якщо комусь не вийшла субсидія на неопалювальний період, панікувати не варто. Таким родинам у жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період. Жодних додаткових документів подавати не потрібно, система здійснить перерахунок автоматично з урахуванням оплати за опалення – централізоване або індивідуальне», – додав Андрій Рева.

За його словами, управління соцзахисту проводитимуть розрахунки на основі нових тарифів та інформації від тепло-, газо- та електропостачальних організацій. Інформація про розмір субсидії буде відображена у квитанціях за оплату комунальних послуг за листопад.

Рева нагадав, що на опалювальний період 2016-2017 рр. субсидії видаватимуться без врахування депозитів і доходів від їх розміщення в банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.