Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

Львів

Середа, 28 вересня 2016, 18:30

Новини за 28 вересня: деталі замаху на Копитка та розслідування катастрофи МН17

Львів

Найголовніші новини за середу, 28 вересня.

Замах на львівського бізнесмена і кримінального авторитета Богдана Копитка, який призвів до загибелі троьх людей: затра судитимуть замовника.

Розслідування катастрофи збитого малайзійського боїнга: члени Міжнародної слідчої групи, що розслідує причини катастрофи малазійського Boeing у 2014 році, встановили, що літак був збитий з пускової установки "Бук", яка була доставлена в Україну з Росії.

Укрзалізниця погрожує ліквідувати приміські поїзди: їх відмінять, якщо залізниця не отримає компенсацію за перевезення пільговиків від місцевої влади.

Реконструкція на каналізаційного колектора на пр. Червоної Калини – вул. Стуса у Львові: ДАБІ зафіксувала численні порушення.

Керівника одного із відділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області затримали на хабарі у 600 доларів.

Львівська ОДА надасть земельні ділянки фірмі народним депутатам Ярославу та Богдану Дубневичам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.