Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункт пропуску

Четвер, 29 вересня 2016, 10:55

Будівництво пункту пропуску Мальговіце-Нижанковичі стартує у 2018 році

пункт пропуску

Польща виділила кошти на підготовку проектної документації для будівництва нового пункту пропуску на кордоні з Україною.

Про це повідомляє польський портал nowiny24.pl.

Відтак, будівництво митного переходу заплановане в у селі Нижанковичі Старосамбірського району. Українську частину пункту пропуску обіцяють побудувати до кінця 2017 року, а польську – до кінця 2018 року.

У Польщі уже з’явилось оголошення про конкурс на кращий проект облаштування інфраструктури, що має завершитись у цьому році. Після цього буде розроблений і виданий дозвіл на будівництво.

Під будівництво пункту пропуску Мальговіце-Нижанковичі з польської сторони планують виділити близько 17 га землі, а сам перехід розташовуватиметься між Перемишлем і Добромилем, що на Львівщині.

Планується збудувати коридор для пішого переходу та декілька смуг для пропуску авто загальною масою до 3,5 т. Зведення нового пункту пропуску має на меті змешшити черги на сусідніх пунктах пропуску Шегині-Медика та Смільниця-Кросценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.