Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Четвер, 29 вересня 2016, 13:34

Сесію Львівської міськради перенесли на завтра

учасники АТО

Учасники АТО змусили депутатів Львівської міськради відкласти сесію, доки останні не опрацюють проект ухвали з виділенння землі.

Зокрема, йдеться про ухвалу, у межах якої місто прагне отримати земельні ділянки між промисловою зоною Рясне і житловим мікрорайоном Білогорща.

Як заявила член міжфракційної групи питань АТО, депутат Самопомочі Олена Пасевич, цю ухвалу депутати не прийматимуть, адже її потрібно доопрацювати.

"Сьгодні в нас на квартирній черзі перебуває 2200 учасників АТО, ми маємо запропонувати вирішення питання для всіх учасників бойових дій. Ми беремо собі завдання за два тижні запропонувати положення до програми, які б комплексно вирішували проблеми абсолютно всіх, хто зараз перебуває на квартирній черзі, а не лише забезпечення земельними ділянками, до 2020 року. Також залишаємо за собою прово запропонувати механізм монетизації для вирішення цієї проблеми", – заявила член міжфракційної групи питань АТО Олена Пасевич.

Натомість учасник АТО Сергій Дячишин заявив, що депутати повинні якнайшвидше вирішити питання із забезпеченням земельними ділянками, яке тягнеться уже два роки.

"Ми не дамо вам працювати, доки ви не розпочнете розглядати наші питання", – заявив Дячишин.

Відтак, серетар міськради Анатолій Забарило оголосив перерву у роботі сесії до 30 вересня..За цей час робоча група має доопрацювати проект.

Нагадаємо, сьогодні на сесії Львівської міськради учасники АТО змусили депутатів розглянути питання щодо виділення землі та перервати сесію.

Нагадаємо, ще 15 вересня під стінами Львівської міськради учасники АТО розклали намет та розпочали безстроковуакцію протесту, вимагаючи від міського голови Львова Андрія Садового надати бійцям та сім'ям загиблих у зоні АТО передбачені для них квартири та земельні ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.