Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

finance.bigmir.net

Четвер, 29 вересня 2016, 17:09

На Львівщині чоловіка ошукали більше ніж на 200 тисяч

гроші

Мешканець Миколаєва віддав зловмисникам 4000 доларів та 3500 євро, «рятуючи» сина від неприємностей.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У понеділок, 26 вересня, до поліції звернувся 64-річний мешканець Миколаєва. Він повідомив, що невідома особа шляхом обману та зловживання довірою заволоділа його коштами.

Як встановили правоохоронці, до чоловіка посеред ночі зателефонував невідомий, назвався його сином та сказав, що йому терміново потрібні 8000 доларів, оскільки він потрапив у ДТП, внаслідок якої загинули люди.

Тож щоб «вирішити» питання йому необхідні гроші, за якими до батька прийде товариш. Чоловік повірив, що розмовляє з сином та передав незнайомцеві 4000 доларів та 3500 євро.

«Попри всі застереження, зловмисникам вдається видурювати таким чином гроші у довірливих громадян. Зазвичай шахраї телефонують вночі, щоб жертві важко було зорієнтуватися у ситуації. Тож звертаємося до місцевих мешканців із проханням у таких випадках не панікувати та одразу телефонувати до поліції, і в жодному разі не передавати гроші незнайомцям», – зауважив начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі триває розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.