Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

Понеділок, 6 серпня 2012, 09:50

У Львові пройде Ярмарок дитячого дозвілля

Із 6 по 8 вересня у Львові у Палаці мистецтв вже вдруге відбудеться єдиний в Україні Ярмароу дитячого дозвілля, який проходитиме під гаслом «Розкрий свої таланти». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

На майданчику Ярмарку центри творчості, клуби та гуртки презентуватимуть львів’янам свою роботу. Упродовж трьох днів вони проводитимуть майстер-класи, показові виступи, презентації для дітей, батьків та всіх відвідувачів Ярмарку.

Як зазначають організатори, основною метою заходу є зацікавити дітей відвідувати гуртки, а також показати батькам місця, де їхні діти можуть цікаво проводити вільний час та розкривати свої таланти.

«Минулого року Ярмарок дитячого дозвілля відвідали більше 10 тисяч батьків і дітей. Як виявилося, львів’янам потрібен такий захід, оскільки саме тут можна було відразу побачити яких результатів може досягти дитина, відвідуючи гуртки. Крім того, за підсумками опитування, чимало мешканців не знали, що недалеко від їх помешкання діють міські клуби чи центри творчості», – зазначено у повідомленні.

Другий ярмарок познайомить гостей із роботою понад 200 гуртків різного спрямування: художнього, вокального, хореографічного, технічного, природничого та туристичного. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.