Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська вугільна компанія

Понеділок, 3 жовтня 2016, 10:31

Уряд зацікавився посадовцями Львівської вугільної компанії

Львівська вугільна компанія

Уряд розслідуватиме ситуацію навколо гасіння териконів на Львівщині та застосує санкції щодо посадовців Львівської вугільної компанії.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку та будівництва України.

Як заявив віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, ситуація із гасіння териконів вимагає службового розслідування, а до посадовців застосують дисциплінарні стягнення.

Він наголосив, що балансоутримувачем териконів на Львівщині, де відбувається гасіння пожежі, є ПАТ "Львівська вугільна компанія".

"15 липня під моїм головуванням було проведено засідання Міжвідомчого оперативного штабу Державної надзвичайної комісії. Завдяки втручанню Міжвідомчого оперативного штабу площа горіння зменшилася з 1,2 га до 0,06 га", – повідомив Зубко.

За його словами, активні роботи з гасіння терикону було призупинено через заборгованість у 7,7 млн грн компанії перед ДП "Львіввугілля".

"Врегулювання питання заборгованості та ефективності використання коштів на гасіння пожежі потребує контролю Мінпаливенерго у взаємодії з профільним віце-прем’єр-міністром та ПАТ "Львівська вугільна компанія", – наголосив Геннадій Зубко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.