Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

ilady.in.ua

Понеділок, 3 жовтня 2016, 17:32

Керівника Держпродспоживслужби Львівщини спіймали на хабарі

хабар

Посадовець вимагала 15 тис грн у приватного підприємця.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні при одержанні другої частини хабаря у 10 тис грн було затримано в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Посадовець вимагала від приватного підприємця 15 тис грн за проведення державної реєстрації потужностей операторів ринку та подальше сприяння у господарській діяльності.   

Наразі триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становище).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ох років, з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.