Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

Середа, 5 жовтня 2016, 15:09

Гройсман допоможе Садовому зі сміттям

Володимир Гройсман

Уряд готовий допомогти Львову вирішити проблему зі сміттям.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні на щзасіданні уряду прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про готовність уряду допомогти міській владі Львова вирішити проблему з відходами.

"У нас була дуже хороша робоча поїздка до Львова. Ми зустрічалися з людьми, з міською радою, міським головою. Я вважаю, що вони цілком можуть узгодити спільний план дій. Єдине, що там є, це питання кризи довіри між ними. Але ми надамо наше посередництво, якщо потрібно, щоб допомогти вирішити проблему", – наголосив Володимир Гройсман.

Натомість голова Львівської ОДА Олег Синютка, який був присутній на засіданні уряду, додав, що у влади Львова фінансового ресурсу для швидкого вирішення питання рекультивації сміттєзвалища більш ніж досить.

"Сьогодні міській владі Львова потрібно працювати над тим, що, маючи на своїх депозитних рахунках за кілька сотень мільйонів гривень, мені здається, просто треба сконцентрувати кошти і вирішити цю проблему, тому що вона має суто технічний характер", – повідомив Синютка.

Нагадаємо, 30 вересня під час свого візиту на Львівщину Гройсман погодив отримання Львовом 75 мільйонів євро від Європейського інвестиційного банку на Грибовицьке звалище та зведення сміттєпереробного заводу.

Однак тоді ж він заявляв, що проблему Грибовицького сміттєзвалища повинна вирішити місцева влада, якій потрібно знайти порозуміння із громадами, що живуть поблизу полігону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.