Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 5 жовтня 2016, 17:40

Батьківщинці ініціювали розгляд Львівською облрадою звернення до уряду про продовження мораторію на продаж землі

ВО "Батьківщина"

Львівська обласна рада з ініціативи «батьківщинівців» розгляне звернення до Кабміну щодо продовження мораторію на продаж землі.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

У вівторок, 11 жовтня, на третьому пленарному засіданні IV сесії Львівської обласної ради депутати розглянуть Звернення до Кабінету Міністрів України з вимогою продовження мораторію на продаж землі щонайменше на 5 років.

«Якщо мораторій на продаж сільськогосподарської землі не буде продовжений, то Україна за безцінь втратить те найцінніше, що має – це землю. Тоді нам доведеться працювати не на себе, а на підприємців, які передовсім будуть гонитися за прибутком, – що б того їм не вартувало», – наголосив голова фракції ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді Юрій Гудима.

Зазначимо, що «Батьківщина» розпочала загальнонаціональний рух за проведення всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу сільськогосподарської землі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.