Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шприц

torange.biz

Четвер, 6 жовтня 2016, 11:49

У Львові дитина вкололася шприцом з ВІЛ-інфекцією

шприц

Випадок трапився у садочку «Арніка» на вул. Комарова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Минулого тижня у садочку «Арніка» трапився неприємний випадок, коли у дитини в руках виявили шприц.

Як пояснила директор садочка, наразі дитині проводять профілактичне лікування, а підтвердження про наявність інфекції у шприці наразі нема.

«Неприємність трапилась 28 вересня під час ранкової прогулянки. Дитина закинула свою іграшку до паркана, по якому в’ється плющ. Коли дитина побігла за іграшкою, знайшла шприц. Вихователька зразу оглянула руки дитини і викликала медичну сестру. Крові на руках дитини не було, але дитина сама сказала, що вона даний шприц відкривала. Шприц відразу віддали на аналізи. Інформацію про знаходження інфекції в шприці наразі не підтвердили», – наголосила завідувач садочку «Арніка» Оксана Козій.

За її словами, дитині зараз проводять профілактичне лікування.

«Ймовірно, що цей шприц могли перекинути із гаражів. Ми також зібрали батьківські збори, дали догани двірнику і помічнику вихователя. В нас такий випадок вперше», – додала Оксана Козій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.