Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підприємства Львівщини

Четвер, 6 жовтня 2016, 12:50

В Україні стартувала перевірка підприємств із небезпечними відходами

підприємства Львівщини

Наразі ліцензії позбулися чотири такі підприємства.

Про це повідомила прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

З 16 вересня до 1 жовтня була проведена перевірка підприємств, які ведуть діяльність у сфері поводження з небезпечними відходами. 

За словами міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака, чотири з п'яти підприємств позбулися ліцензії на поводження з небезпечними відходами в перші дні позапланових перевірок.

"Станом на сьогодні 294 суб'єкти підприємницької діяльності мають ліцензії на операції поводження з небезпечними відходами. У перші дні, коли міністерство отримало право на здійснення заходів контролю, ми здійснили п'ять позапланових перевірок. На жаль, статистика говорить про те, що чотири суб'єкти господарювання отримали анулювання своїх ліцензій, та одне підприємство отримало рішення щодо усунення недоліків", – заявив Остап Семерак.

Він також зазначив, що Мінприроди перевірить всі підприємства, які отримали ліцензії на проведення господарської діяльності з небезпечними відходами.

"Моє стратегічне завдання, щоб всі компанії, які хочуть здійснювати господарську діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами, проводити її виключно і чітко з нашим національним законодавством та міжнародними зобов’язаннями", – наголосив Семерак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.