Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львіввугілля

Четвер, 6 жовтня 2016, 16:00

Дві київські фірми оштрафували за махінації на торгах для Львіввугілля

Львіввугілля

Київські фірми «Елміз» та «Елекон» звинуватили в узгоджених дях під час проведення торгів для«Львіввугілля».

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Зокрема, Львівський апеляційний господарський суд підтримав рішення адміністративної колегії Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо двох київських підприємств «Елміз» та «Елекон», які порушили закон про захист економічної конкуренції.

Зокрема, на торгах від ДП «Львіввугілля» із закупівлі єдиної автоматизованої системи контролю дегазації та вентиляції видобувної дільниці на 1,9 млн грн, фірми вони узгодили свої дії.

Тендер виграла фірма ПАТ «Елміз», що належить бельгійському підприємству Alсor Securities (70%) і ТОВ «Мікромодуль» (28%). ПАТ «Елекон» також володіє ТОВ «Мікромодуль», а документація, надана обома цими фірмами була ідентична.

Наразі фірми «Елміз» та «Елекон» мають сплатити 10 та 5 тис грн штрафу, а також їм також заборонили протягом трьох років брати участь у тендерах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.