Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

loda.gov.ua

Четвер, 6 жовтня 2016, 16:43

Львівська поліція отримала нові планшети

львівська поліція

Консультативна місія ЄС надала поліції Львівщини 74 комплекти планшетів, відеореєстраторів та програмного забезпечення.

Про це повідомляє департамент преси та інформації Консультативної місії ЄС.

Зокрема, надання правоохоронцям області технічного обладнання є продовженням співпраці між поліцією та Консультативною місією ЄС, що розпочалась втіленням спільного проекту у Самборі.

Зазначимо, за результатами роботи поліцейських груп швидкого реагування у Самбірському районі, покращився час реагування правоохоронців на виклики, однак, поліцейським не вистачало обладнання для патрулювання в невеликих містах та селах.

Відтепер групи реагування патрульної поліції за допомогою планшетів зможуть отримувати завдання, координувати роботу, узгоджувати дії та відслідковувати ситуацію.

«Це є продовженням співпраці між Консультативною місією Європейського Союзу та Головним управлінням Національної поліції у Львівській області, яка розпочалась з Самбірського експерименту. Представники Консультативної місії передали поліцейським 74 комплекти обладнання, необхідного для підвищення ефективності роботи груп реагування патрульної поліції», – додав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.