Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст на Городоцькій 166

google.com.ua

Понеділок, 10 жовтня 2016, 18:00

Міст на Городоцькій відкриють у середині листопада

міст на Городоцькій 166

У Львові заверують роботи із реконструкції шляхопроводу на вул. Городоцькій.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, усі роботи моста на вул. Городоцькій, 166 разом із ремонтом інженерних мереж та розширенням проїзної частини планують завершити до 20 листопада.

Вартість цих робіт становить 20 млн 800 тис 977 грн, а щоденно тут працює 20 працівників та 5 одиниць техніки.

Загалом на вул. Городоцькій заплановано розширити проїжджу частину до 4 смуг, шириною 16 м, розширити підходи до шляхопроводу в обох напрямках, протяжністю 352 м, заасфальтувати 5843 кв.м проїжджої частини й облаштувати 1915 м2 тротуарів.

«Розширення дороги здійснюємо за допомогою консольних балок. На сьогодні зроблено близько 75% робіт: одну сторону вже завершено, на іншій реконструкція триває», – наголосив директор генпідрядної організації ТзОВ «Західтрансбуд» Зиновій Дац.

За його словами, станом на сьогодні тут виконано такі роботи: демонтаж 3 крайніх балок; демонтаж контактної мережі; перенесено опори електромереж; завершуються роботи із влаштування підпірної стінки; змонтовано 6 балок на парній стороні; забетоновано деформаційні шви; забетоновано перехідні плити на підході до шляхопроводу зі сторони міста; влаштовується дорожній одяг з боку Мотозаводу.

«До виконання робіт міст був у вкрай аварійному стані. Зараз ми проводимо тут підсилення опор із розширенням, аби можна було поставити додаткову консольну балку, що дасть змогу збільшити кількість смуг. Також ми маємо намір збільшити вантажопідйомність цього моста. Очікується, що після реконструкції міст прослужить близько 70 років», – додав Зиновій Дац.

Вартість другої частини проекту – реконструкції інженерних мереж на шляхопроводі та підходах до нього – 15 млн 300 тис 811 грн. Генпідрядна організація – ТзОВ «Укрінвестбуд».

Нагадаємо, ремонт моста на вул. Городоцькій, 166 стартував 1 червня, його планували завершити до 14 жовтня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.