Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 11 жовтня 2016, 10:02

Гроші з економічно необґрунтованих тарифів на газ осядуть в кишенях українських олігархів, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Українська влада навмисно затягує судовий процес у справі Юлії Тимошенко проти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. 

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці керівник «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба обласної парторганізації.

Головний «батьківщинівець» Львівщини нагадав, що наприкінці минулого тижня відбулося чергове засідання суду, проте слуги Феміди дали ще два тижні для підготовки додаткових доказів та аргументації.

«Затягування очевидне, адже в Україні вже стартував опалювальний сезон і влада почала заробляти на нас ті мільйони, яких їй не вистачає в бюджетних дірках. Прикро, що ці гроші з економічно необґрунтованих тарифів на газ здебільшого осядуть в кишенях українських олігархів, а більшості українців доведеться обирати – заплатити за компослуги і зберегти своє помешкання або ж придбати речі першої необхідності», – вважає Михайло Цимбалюк. 

За словами Михайла Цимбалюка, лише спільними зусиллями ми в силах змінити ситуацію в країні на краще і змусити владу виконувати своє головне завдання –працювати на людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.