Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Вівторок, 11 жовтня 2016, 10:43

Екс-поліцейського Львівщини звинуватили у співпраці із наркоторговцем

львівська поліція

Колишнього керівник сектору карного розшуку районного відділу міліції допомагав злочинцю уникнути покарання.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокуратура області виявила, що колишній керівник сектору карного розшуку районного відділу міліції вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Як було доведено, поліцейський впродовж грудня 2014 – серпня 2015 років, використовуючи службову інформацію, допоміг фігуранту злочинного угрупування, яке спеціалізувалося на збуті наркотиків, уникнути кримінальної відповідальності. Працівник поліції повідомляв зловмиснику у телефонних розмовах інформацію про проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих викриття злочинної діяльності цієї групи, надавав рекомендації щодо зміни телефонних номерів, повідомляв номери та марки службових і особистих авто співробітників міліції.

З цим фактом було складено протокол про вчинення корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ст.172-8 КУпАП. Як наслідок колишнього правоохоронця визнано винним та накладено штраф.

Крім того, також розслідувалось кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.369-2 (зловживання впливом).

Наразі суд постановив обвинувальний вирок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.