Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

Вівторок, 11 жовтня 2016, 13:12

Міносвіти рекомендувало вишам проводити навчання українською мовою

університет Франка

Також педагоги повинні підвищити рівень володіння державною мовою.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Міносвіти направило керівникам обласних управлінь освіти та всіх навчальних закладів листа з вимогою дотримуватися мовного законодавства України і використовувати державну мову – українську.

«У робочий час у навчальних закладах з навчанням українською мовою науково-педагогічними, педагогічними працівниками та іншим персоналом використовується українська мова, а у навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин поряд з українською мовою – також мова, якою здійснюється навчально-виховний процес у цьому закладі», – зазначили у міністерстві.

Також Міносвіти наголошує, що освітні заклади повинні забезпечити підвищення рівня володіння державною мовою своїх науково-педагогічних та педагогічних працівників.

Навчальним закладам також рекомендується активно залучати дітей та молодь до різноманітних навчально-виховних і культурно-просвітницьких заходів тапопуляризувати українську мову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.