Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидії у Львові

Вівторок, 11 жовтня 2016, 15:13

У Львові субсидію отримують 100 тисяч сімей

субсидії у Львові

Станом на 1 жовтня до управління соцзахисту за оформленням субсидії звернулось понад 107 тис мешканців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 1 жовтня субсидії призначено понад 100 тисяч громадянам на загальну суму 14414, 1 грн. Із цього списку понад 24 тис сімей отримують субсидію вперше.

Зазначимо, для призначення субсидії обчислюється сукупний дохід виходячи з "доходів, нарахованих особам, які досягли 14-річного віку станом на 1 січня року, за який враховуються доходи" та не враховуються вартість безоплатно отриманих санаторно-курортних путівок, протезно-ртопедичних виробів, засобів реабілітації, суми, які виплачуються в порядку відшкодування шкоди, заподіяної працівникові за ушкодження його здоров’я.

Також до сукупного доходу не враховуються: аліменти; доходи від розміщення депозитів; частина допомоги при народженні дитини, виплата якої здійснюється одноразово; державна соціальна допомога на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; щомісячна адресна допомога внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг; оплата праці членів виборчої комісії; допомога громадських та благодійних організацій; одноразова допомога, яка надається відповідно до законодавства або за рішеннями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності.

Нагадаємо, з 1 жовтня в Україні розпочали призначати субсидії на опалюваний сезон 2016-2017 року. 

Також нещодавно Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко пообіцяв, що субсидії не відбиратимуть тим українцям, які мають борги за житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.