Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Фуджікура

Прес-реліз,   Вівторок, 11 жовтня 2016, 15:27

Fujikura навчатиме майбутніх працівників бути справжніми фахівцями

Фуджікура

Компанія Фуджікура Аутомотів Україна Львів, у зв’язку з розширенням виробництва, а саме відкриття другого заводу електрообладнання і автозапчастин, продовжує набирати працівників за різними напрямками.

Керівництво компанії береться сумлінно навчати своїх працівників  та допомагати їм ставати фахівцями та професіоналами своєї справи.

На даний момент на заводі офіційно працевлаштовано 1300 людей і до кінця наступного року керівництво планує збільшити штат до 3000 працівників.

«Перед тим, як починати свою роботу на підприємстві, кожен працівник місяць проходить навчання, яке оплачується компанією. Якщо людина сумлінна  і відповідальна, вона стає справжнім фахівцем своєї справи. Компанія завжди ставиться з повагою до своїх працівників. Все, що потрібно від працівника, – це бажання навчатися і розвиватися», – розповіли в адміністрації підприємства.

Для працівників усіх районів Львова та області влаштовано безкоштовний доїзд до підприємства, харчування в заводській їдальні, сучасні і безпечні робочі місця, що є пріоритетом для підприємства, а також видається спеціальний захисний одяг.

«На сьогоднішній день заробітна плата на підприємстві, для звичайного працівника, який фахово виконує свою роботу становить  від 5 600 грн. Окрім того, на підприємстві діють бонусні системи – це лояльність до компанії, ефективність праці,  тощо. Її може отримати кожен працівник, який має бажання навчатися та працювати.  Звичайно, це не межа, у нас є плани по поетапному збільшенню заробітної плати для наших працівників», – додали у адміністрації підприємства.

Нагадаємо, японська компанія Fujikura із виробництва електричного устаткування для автотранспортних засобів 30 вересня запустила другу чергу свого заводу на Львівщині. На відкриття приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Перша черга заводу розпочала роботу 14 квітня 2016 року.

Записатися на безкоштовний доїзд на екскурсію по заводу та співбесіду можна за номерами телефону: 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.