Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ринок "Санта-Барбара"

Середа, 12 жовтня 2016, 12:05

Львів'яни прощаються зі Санта-Барбарою

Ринок "Санта-Барбара"

Сьогодні з ринку «Санта-Барбара» заберуть два останні торгівельні павільйони.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, сьогодні з території ринку «Санта-Барбара» буде демонтовано два останні МАФи, а торгові павільйони у листопаді мають запрацювати на вул. Антонича, 8.

«Необхідно демонтувати ще МАФ, в якому був адмінкорпус ринку. Всі інші МАФи вже демонтовано. Зранку працівники демонтують ці два останні МАФи та приберуть будівельне сміття, що залишилось. Загалом на ринку було 150 МАФів. Планується, що з 1 листопада торгові павільйони запрацюють за новою адресою – вул. Антонича, 8. Там вже встановлені вікна та двері, під’єднана електрика. На новому ринку буде 70 МАФів, вони трохи більші за площею», – наголосила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у 2015 році депутати виділили ринку «Санта-Барбара» орієнтовно 0,65 га землі на вул. Антонича. Ринок переносять через будівництво трамваю на Сихів.

Львів'яни виступили проти перенесення ринку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.