Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

publicist.in.ua

Середа, 12 жовтня 2016, 18:05

Переселенці отримуватимуть субсидії на комунальні послуги

субсидії

Субсидії надаватимуть переселенцям та людям, які живуть не за місцем реєстрації.

Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики України.

Як наголосив директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко, переселенці, які винаймають житло, і люди, які живуть не за місцем реєстрації, можуть претендувати на отримання субсидій на житлово-комунальні послуги. 

«Якраз для цих категорій населення, які проживають не за місцем реєстрації, є можливість оформлення субсидій з урахуванням договору оренди житла. Ми не вимагаємо якихось конкретних критеріїв, основне, щоб був письмово складений договір, з переліком осіб, які проживають в орендованому житлі, і було визначено, хто сплачує за житлово-комунальні послуги. Це й буде підставою для призначення субсидій», – заявив Віталій Музиченко.

Також він додав, що сума субсидії у цьому опалювальному сезоні буде досить високою.

«Середній розмір субсидії, який ми прогнозуємо в цьому опалювальному періоді, буде становити десь до 2000 гривень на домогосподарство на місяць», – зазначив Музиченко. 

Нагадаємо, з 1 жовтня в Україні розпочали призначати субсидії на опалюваний сезон 2016-2017 року. 

Також нещодавно віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко пообіцяв, що субсидії не відбиратимуть тим українцям, які мають борги за житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.