Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

субсидії

chernigov.mesto.ua

Четвер, 13 жовтня 2016, 14:30

В опалювальний сезон субсидія складатиме дві тисячі гривень

субсидії

Середній розмір субсидії цього опалювального періоду становитиме близько 2 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявив сьогодні віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, за попередніми розрахунками, середній розмір субсидії в опалювальний період 2016-2017 років становитиме близько 2 тисяч гривень.

"У цьому опалювальному сезоні ми очікуємо, що середній розмір субсидій складе 2 тисячі гривень. Це означає, що кожна малозабезпечена родина отримає у середньому 2 тисячі гривень на покриття витрат на житлово-комунальні послуги, газ, електроенергію тощо. І ми маємо забезпечити те, щоб люди ці кошти отримали", – наголосив Розенко.

За його словами, зараз спостерігається тенденція щодо збільшення кількості людей, які звертаються по субсидії.

"За останній тиждень за субсидією звернулися понад 82 тис сімей, на попередньому тижні за субсидією зверталися близько 73 тис сімей за тиждень, ще раніше ця цифра становила 50 тис сімей за тиждень. І така тенденція збережеться щонайменше до січня", – зазначив Павло Розенко.

Він додав, що станом на сьогодні субсидії призначені для 5,5 млн родин, а за прогнозами в опалювальний період чисельність сімей, які отримуватимуть субсидії, складе 8,5-9 мільйонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.