Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

каналізаційний люк

Четвер, 13 жовтня 2016, 18:28

Львів поповнився новими каналізаційними люками

каналізаційний люк

З початку року у місті встановили понад 400 люків на водопровідні та каналізаційні колодязі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Антивандальні чавунні люки "Львівводоканал" встановив на проїжджих частинах доріг, а поліетиленові та полімерпіщані – у скверах на газонах.

"На мережах водоканалу немає відкритих колодязів. Якщо трапляється ситуація з крадіжкою люка – ми оперативно реагуємо і відразу встановлюємо накриття. Хочемо відзначити, що кількість крадіжок значно зменшилася. Зокрема навесні ми зафіксували зникнення 4 люків на вул. Городоцькій, 282. А у серпні двічі викрадали люки на вул. Ю.Липи, 16 та 43. В усіх випадках ми викликаємо поліцію та документально засвідчуємо факт викрадення люків", – зазначили у "Львівводоканалі".

За даними підприємства, нещодавно тріснули каналізаційні люки на проспекті Свободи, 3, на вулицях Водна, 5, Б.Хмельницького, 191.

"Ми встановили нові люки. Це наша щоденна робота – стежити за станом мереж та підтримувати у справному стані колодязі. Однак, ми дбаємо лише про ті мережі, які перебувають у нас на балансі. Якщо надходить повідомлення про відкриті колодязі дощової каналізації, газопроводів, телефонних комунікацій тощо, тоді ми інформуємо власника мереж про вказану проблему", – заявив головний інженер "Львівводоканалу" Анатолій Шимоняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.