Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Понеділок, 17 жовтня 2016, 12:40

На Львівщині бійцям АТО видали більше 4500 земельних ділянок

земельна ділянка

Учасники АТО отримали у власність 4606 земельних ділянок на території області.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру у Львівській області.

Зокрема, з початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області, бійці та їх сім’ї отримали 4606 земельних ділянок загальною площею 963 гектари.

Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (2673 земельні ділянки), особистого селянського господарства (223 земельні ділянки) та індивідуального дачного будівництва (30 земельних ділянок).

«Для нашої служби робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу в оформленні земельних ділянок», – зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом Держгеокадастром у області було надано учасникам АТО 6002 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 2387 гектарів. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Найбільше дозволів бійці АТО отримали у Пустомитівському (1096), Жовківському (869) та Бродівському районах (586) Львівської області.

Ще 1680 земельних ділянок у межах населених пунктів бійцям надали за рішенням місцевих рад Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.