Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

ar.volyn.ua

Вівторок, 18 жовтня 2016, 11:04

На Львівщині п'яний внук жорстоко побив свого діда через гроші

гроші

Раніше судимий чоловік вимагав від дідуся 200 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У суботу, 15 жовтня, до Старосамбірського відділення поліції зателефонувала чергова медсестра Добромильської лікарні. Вона повідомила, що до них за допомогою звернувся 78-річний місцевий мешканець.

Під час огляду медики поставили пенсіонеру діагноз «множинні забійні садна на обличчі, навколоорбітальні гематоми з обох боків, забій грудної клітки, підозра на перелом спинки носа та перелом двох ребер».

Як встановили згодом правоохоронці, пенсіонера побив його 29-річний онук, який був раніше судимий за грабіж, крадіжки, хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень, та неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Зловмисник прийшов додому у стані алкогольного сп'яніння та почав вимагати у діда двісті гривень. Коли пенсіонер віддав онуку лише 150 гривень, оскільки більше не мав, той побив його.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На чоловіка чекає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт терміном до 200 годин, або виправні роботи терміном до одного року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.