Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміття

Середа, 19 жовтня 2016, 10:25

У Миколаївському районі закупили нові контейнери та сміттєвіз

сміття

У Миколаївському районі реалізували перший із трьох інвестиційних проектів за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, наразі у районі завершено реалізацію першого з трьох інвестиційних проектів за кошти державного фонду регіонального розвитку – "Організація збору твердих побутових відходів у м. Судова Вишня".

Зокрема, йдеться про закупівлю сміттєвоза та 250 контейнерів для сміття.

За словами Романа Филипіва, проект фінансувався за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку – 2,16 млн грн та місцевих бюджетів – 240,1 тис грн. А підрядником виступило ТзОВ "Торговий дім "Комунальна техніка".

"У рамках реалізації проекту придбали сміттєвоз, побудували 12 майданчиків для встановлення контейнерів, закупили 250 контейнерів для сміття (200 – по 120 л, 50 – по 240 л). Усю техніку поставили на баланс КП "Моє місто", – наголосив Роман Филипів.

Відтак, вивозом сміття охоплено 3 000 мешканців міста.

Нагадаємо, на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку цього року виділили більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж у 2015 році. На Львівщині за ці кошти реалізується 80 проектів на 222,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.