Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДГХП "Сірка"

Четвер, 20 жовтня 2016, 13:53

Новояворівській Сірці змінять план території

ДГХП "Сірка"

Синютка погодив розробку документації для фірми частини території ДП "Новороздільське ДГХП "Сірка"

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 19 жовтня 2016 року.

Зокрема, розглянувши заяву ТОВ "Інвестиційна Промислова Група", облдержадміністрація вирішила розробити детальний план території частини земельної ділянки, що перебуває у користуванні , що розташована за межами Нового Роздолу.

Містобудівну документацію розроблятиме департамент архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації, а фінансування буде здійснено за рахунок ТОВ "Інвестиційна Промислова Група".

Контроль над виконання розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як зазначено у єдиному державному реєстрі юридичних підприємств, ТОВ "Інвестиційна Промислова Група" зареєстрована у Новому Роздолі, займається збиранням небезпечних відходів, а її засновниками є Федір Казил, Микола Хомич, ТзОВ "Техінвест Проект", Віталій Чижмар.

Нагадаємо, нещодавно ТзОВ "Ліг Агро" отримала в оренду землю ДГХП "Сірка" для будівництва сонячної електростанції.

Додамо, Варіанти в рамках проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" провели розслідування щодо забруднення довкілля на Львівщині, зокрема, з'ясували, що на території ДГХП "Сірка" функціонує несанкціоноване сміттєзваилще. Туди вивозить сміття фірма, наближена до екс-народного депутата.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.