Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитмайданчик

Четвер, 20 жовтня 2016, 13:35

Львівські дитячі майданчики перевірятимуть на безпеку

дитмайданчик

Депутати міськради також визначатимуть місця, де вже наступного року облаштують нові дитячі площадки.

Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Наступного року у Львові встановлять та оновлять 17 дитячих майданчиків.

Як зазначила секретарка комісії культури, молодіжної політики та спорту міськради Юлія Хомчин, депутати прийняли рішення провести огляд 17-ти дитячих майданчиків, аби оцінити їх стан. 

"Для того, щоб зрозуміти, де є найбільша потреба у встановленні майданчиків, оцінити їх стан, ми проведемо огляд усіх площадок, які є в переліку. Будемо оцінювати за такими критеріями як густота населення, наближеність до іншого дитмайданчику. Йдеться насамперед про нові конструкції, проте також є в цій схемі і майданчики, які мають старі елементи і які часто становлять небезпеку для дітей", – розповіла Юлія Хомчин.

За словами голови комісії Віталія Свіщова, вже відбулось засідання робочої групи спільно з ГО "Батьки в дії", на якій обговорили тему наповнення дитячих майданчиків та їх зовнішній вигляд.

"Батьки часто скаржаться на те, що майданчики для дітей неякісні або однакові. На засіданні ми проаналізували їхні різні типи, щоб запропонувати мешканцям різні варіанти. Сподіваюсь, наступного року у нашому місті з’явиться багато нових майданчиків, на якій малечі буде цікаво проводити дозвілля", – додав Віталій Свіщов.

Нагадаємо, докінця місяця на Левандівці планують встановити два нові дитячі майданчики.

А впродовж літа у Львові перевіряли дитячі майданчики при школах і дитсадках. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.