Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НЛУ

google.com.ua

Четвер, 20 жовтня 2016, 17:45

Львів виділить кошти на ремонт Лісотехнічного університету

НЛУ

Львівські депутати погодили фінансування на ремонт Національного лісотехнічного університету.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про співфінансування ремонту будівель Національного лісотехнічного університету. Це рішення підтримали 40 депутатів.

Зокрема, у лісотехнічному університеті планують розпочати ремонти гуртожитків на вул. Генерала Т. Чупринки, 114 та вул. Природна, 10; навчально-адміністративного корпусу, що є пам'яткою архітектури, на вул. Генерала Т. Чупринки, 103; навчальних корпусів №1, 2, 3, 4, 5, 6, 8.

Також у роботи входить реконструкція системи водовідведення та гідроізоляції території міста у межах Вулецького природного водостоку між районом Піскових озер та спорткомплексом "Медик".

Як йдеться в ухвалі, співфінансування необхідне для нНедопущення руйнування будівель Національного лісотехнічного університету України внаслідок порушення системи водовідведення, перезволоження грунтів, у першу чергу тих, які віднесені до пам’яток архітектури та культурно-історичного середовища міста.

Однак сума, яку виділить місто не ремонт будівель, в ухвалі не вказується.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.