Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 10:46

У Львові виставили на продаж два комунальні приміщення

Львівська міськрада

Приміщення знаходяться на вул. Дністерській та вул. Д.Карбишева.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії міської ради депутати проголосували за затвердження переліку об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.

Зокрема, продадуть два нежитлові приміщення на вул. Дністерська, 16 та вул. Д. Карбишева, 8. Інші вісім приміщень (вул. Шептицьких, 15; вул. Генерала Т. Чупринки, 58-а; вул. І. Богуна, 15; пл. А. Міцкевича, 6/7; вул. Я. Стецька, 11; вул. Пекарській, 93; вул. Пекарській, 95; вул. Пекарській, 95) залишаться у комунальній власності.

Як зазначила в.о. начальника міського управління комунальної власності Лілія Сторож, цьогоріч бюджет міста має отримати від продажу комунального майна 99 млн грн. Станом на сьогодні цей план виконано на 12%, оскільки у зв’язку з накладенням арешту на майно комунальної власності цьогоріч один аукціон був призупинений, а два аукціони – перенесено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.