Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

очисні споруди Львова

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 11:32

Львів отримає кредит на очисні споруди

очисні споруди Львова

Львівські депутати затвердили договори з НЕФКО та ЄБРР щодо модернізації очисних споруд.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії міськради депутати затвердили договори, укладені між мерією, ЛКП "Львівводоканал" та НЕФКО, ЄБРР та E5P за проектом реконструкції очисних споруд та будівництва станції переробки мулу у Львові.

Йдеться про реконструкцію очисних споруд і будівництва станції переробки мулу для очищення та утилізації стічних вод і виробництва біогазу, кошти на що виділять міжнародні організації.

Ці договори уже були підписані, однак, для їх дії необхідно було рішення сесії Львівської міськради.

Нагадаємо, Львівська мерія підписала договори-гарантії з ЄБРР та НЕФКО щодо модернізації очисних споруд ще на початку жовтня.

Ралізація проекту з побудови біогазової станції на очисних спорудах передбачає фінансування від НЕФКО у розмірі 5 млн євро, від ЄБРР – у розмірі 15 млн євро, а також грантові кошти від Е5Р у розмірі 7,5 млн євро. Очікуване дофінансування з бюджету міста становитиме близько 4 млн євро. Загальна вартість проекту – 31,5 млн євро

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.