Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

МАФи у Львові

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 15:27

У Львові змінили правила встановлення МАФів

МАФи у Львові

Львівська мерія запровадила аукціон на встановлення МАФів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міськради депутати затвердили положення про підготовку, організацію та проведення аукціону на оформлення права на оренду окремих конструктивних елементів благоустрою для розміщення МАФ у Львові.

Як йдеться в ухвалі, це зроблено, з метою забезпечення відкритості та прозорості процедури визначення орендарів, розвитку конкуренції, обмеження монополізму, залучення якнайширшого кола учасників, незалежно від форм власності, до формування високоякісного естетичного міського середовища, а також отримання максимального доходу через передачу в оренду елементів благоустрою.

Зокрема, визначено процедуру підготовки та проведення аукціону, порядок отримання паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, а також підстави та порядок здійснення демонтажу малої архітектурної форми.

Нагадаємо, у лютому, аби врегулювати ситуацію із розміщенням МАФів у Львові, члени комісії архітектури та містобудування Львівської міськради вирішили вивчати це питання у кожному районі окремо. Також було запропоновано демонтувати МАФи біля готелю "Львів" та облаштувати на їхньому місці громадський простір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.