Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

vsim.ua

Понеділок, 6 серпня 2012, 18:33

Завтра у Залізничному районі Львова будуть перебої із водопостачанням

Завтра, 7 серпня, із 10 до 20 години  водопостачання  Залізничного району та мікрорайону Левандівка, обмеженого вул.Широка, Сяйво, Рудненська здійснюватиметься з пониженим тиском за скороченим графіком, а поовністю припиниться подача води у Городку, Лапаївці та Зимній Воді.

 

У зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні «Городок – Львів» поблизу с.Бартатів доведеться призупинити роботу кількох водозаборів, щоб робітники змогли провести аварійний ремонт.

«Магістральний водогін  «Городок-Львів» поблизу с. Бартатова побудований ще 1956 року і зараз перебуває у аварійному стані. Цього року комунальники вже вчетверте ліквідовубть витоки води на цій ділянці водогону», – зазначено у повідомленні.

ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт та створити необхідний запас води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.