Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

tsn.ua

Понеділок, 6 серпня 2012, 18:53

На Львівщині - друге масове отруєння за останні три дні

На Львівщині 4 серпня у селі Малі-Підліски Бродівського району отруїлися чоловік з дружиною, а також 23 гостей, серед яких – двоє неповнолітніх. Про це повідомила прес-служба ГУ МНСУ у Львівській області.

Стан людей, які звертаються за медичною допомогою, - легкої та середньої важкості. 

У селі святкували весілля, на якому зібралися близько 170 людей – жителі села Малі-Підліски та сусідніх сіл. 

Після весілля 6 серпня до лікарів за медичною допомогою звернувся перший весільний гість. Після нього в лікарняні установи почали приходити й інші люди.

Станом на 17.00 годину 6 серпня – 23 особи, у тому числі - неповнолітні, які також були на святкуванні. Крім того, до медиків звернулися самі молодята, щоправда, отримавши відповідну допомогу у медзакладі, обоє вирішили лікуватися амбулаторно. 

Співробітники санепідемстанції наразі розглядають три версії щодо масового отруєння людей. Це, зокрема: використання необроблених (немитих) приборів; можливий збудник інфекції серед обслуговуючого персоналу; псування продуктів під харчовою плівкою. 

Через три дні СЕС надасть результати про проведену експертизу. Міліція проводить дослідчу перевірку.

Нагадаємо, 4 серпня до інфекційного відділення Мостиської центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 16 осіб, у тому числі 8 дітей. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.