Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Пустомитівський район

mapio.net

Вівторок, 25 жовтня 2016, 11:58

На Пустомитівщині витратили два мільйони на вуличне освітлення

Пустомитівський район

У Пустомитівському районі реалізували один із інвестиційних проектів за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, завершено реалізацію першого для Пустомитівського району проекту – "Будівництво вуличного освітлення та відеоспостереження із застосуванням енергозберігаючих технологій в  селі Горішній".

За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, у рамках реалізації проекту встановлено 49 опор з енергозберігаючими лампами загальною потужністю 2,52 кВт, 33 відеокамери та одна базова станція.

"Проект дозволить підвищити рівень комфорту та безпеки населення села, а також зменшити бюджетні витрати на електроенергію на 80%", –наголосив Роман Филипів.

На реалізацію проекту з державного фонду регіонального розвитку було профінансовано 2 млн 479,5 тис грн, з місцевих бюджетів – 275,5 тис грн. Підрядником виступила фірма "Арт-Енерго".

Нагадаємо, на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку цього року виділили більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж у 2015 році. На Львівщині за ці кошти реалізується 80 проектів на 222,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.