Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ліки

procherk.info

Вівторок, 25 жовтня 2016, 17:20

На Львівщині виробництво ліків зросло на 32%

ліки

У січні-вересні, порівняно з минулим роком, у області виробництво промислової продукції зменшилося на 0,4%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів скоротили обсяги виробництва на 6%, переробної промисловості – на 0,6%, підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря наростили виробництво на 5,7%.

У переробній промисловості зменшили випуск промислової продукції підприємства металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 4,3%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 2,6%).

А ось збільшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 32,1%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 12,5%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 12%).

Щодо виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності, то тут виробництво зросло на 11,7%, машинобудування – на 5%, а виготовлення харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – на 2,8%.

Нагадаємо, у січні-серпні, порівняно з минулим роком, у області виробництво промислової продукції зросло на 0,4%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.