Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vidomosti-ua.com

Понеділок, 6 серпня 2012, 19:07

Високопосадовець Львівської облдержадміністрації постане перед судом

Органи прокуратури Львівської області завершили досудове слідство у кримінальній справі про обвинувачення колишнього начальника управління охорони культурної спадщини Львівської облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Слідство з’ясувало, що вказаний державний службовець вимагав та одержав у травні-червні 2012 року хабар у сумі 32 тис. грн. За ці кошти він обіцяв погодити проектну документацію на проведення реконструкції пам’ятки архітектури.

Чиновник був затриманий під час отримання хабара. На даний момент обвинувачений взятий під варту, а  на все його майно вартістю понад 190 тис. грн. накладений арешт.

«За скоєння такого злочину законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю до 3 років та з конфіскацією майна», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.