Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

енергозбереження

Вівторок, 25 жовтня 2016, 16:33

Дві лікарні Львівщини отримають 800 тисяч на енергозбереження

енергозбереження

Львівські депутати виділили додаткові кошти на реалізацію Програми енергозбереження Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати під час розгляду змін до обласного бюджету за підсумками 9 місяців підтримали рішення щодо додаткового фінансування у 833 тис грн на Програму енергозбереження для бюджетної сфери.

Зокрема, йдеться про витрати на енергозбереження КЗ ЛОР Львівська лікарня відновного лікування №3 у місті Соснівка та проктологічний корпус Львівської обласної клінічної лікарні у Львові.

У лікарнях, для повного завершення комплексу робіт, необхідно встановити індивідуальні теплові пункти. Саме на це підуть 833 тис грн з обласного бюджету.

Нагадаємо, програму енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки депутати облради прийняли ще наприкінці травня цього року. На реалізацію заходів цієї програми у 2016 році було передбачено 10 млн грн з обласного бюджету.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.