Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євробачення-2016

dt.ua

Середа, 26 жовтня 2016, 15:42

Євробаченню-2017 дозволили купатися у золоті

Євробачення-2016

Уряд скасував обмеження на витрати при підготовці і проведенні Євробачення-2017.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні на засіданні уряд схвалив проект постанови, яким пропонується не застосовувати граничні суми витрат при підготовці і проведенні пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році.

"Проектом пропонується встановити, що НТКУ при здійсненні видатків, передбачених на підготовку і проведення в 2017 в Україні пісенного конкурсу не застосовуються граничні суми витрат", – заявив голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олег Наливайко.

Також постановою пропонується внести зміни до багатьох постанов урядущодо здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти, пов'язаних з підготовкою і проведенням пісенного конкурсу.

Нагадаємо, на Євробачення-2017 Україна планувала витратити не менше 15 мільйонів євро. Євробачення-2017 проходитиме у Києві, адже цього року на "Євробаченні" перемогла українська співачка Джамала.

Львів серед інших п'яти претендентів брав участь у змаганні із відбору міст на проведення Євробачення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.