Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

ukr.obozrevatel.com

Вівторок, 7 серпня 2012, 11:11

На Львівщині вже третє масове отруєння

Вчора, 6 серпня, 39 осіб, серед яких 5 дітей та 2 громадян Польщі, госпіталізовані до інфекційного відділення Бродівської центральної районної лікарні з діагнозом харчове отруєння та гострий ентероколіт. Про це повідомляє прес-служба МНС у Львівскій області.

Усі госпіталізовані, які  5 серпня святкували весілля у с. Заболотці та вживали страви домашнього приготування, перебувають у стані середнього ступеня важкості. Фахівці районної СЕС здійснюють комплекс регламентованих санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, 4 серпня у селі Малі-Підліски Бродівського району отруїлися чоловік з дружиною, а також 23 гостей, серед яких – двоє неповнолітніх.

Також 4 серпня ще 16 осіб потрапили до інфекційного відділення Мостиської центральної районної лікарні із попереднім діагнозом харчове отруєння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.