Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція Львівщини

Четвер, 27 жовтня 2016, 15:51

У Червонограді нетверезий водій потрапив у аварію

поліція Львівщини

Водій в'їхав у газон, намагаючись втекти від правоохоронців.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько 01:20 год патрульні Червоноградського відділу поліції затирмали місцевого мешканця, який, керуючи авто Mazda 3 у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та заїхав у газон.

Як зазначили правоохоронці, на проспекті Шевченка у Червонограді вони помітили авто Mazda, у якого не освітлювався номерний знак та вирішили його зупинити, однак водій почав втікати. Під час втечі він не впорався з керуванням, виїхав на газон та зупинився перед високим бордюром.

Згідно з проведеною експертизою, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські склали на нього протокол за ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.