Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

Вівторок, 7 серпня 2012, 11:49

Прокуратура вимагає засудити чиновників однієї із сільрад Пустомитівщини від 8 до 12 років за хабарництво

Прокуратура Львівської області скерувала до суду кримінальну справу стосовно чиновників сільської ради, які отримали 450 тис. грн. хабара. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вказана кримінальна справа порушена за ч. 4 ст. 368 КК України стосовно сільського голови однієї з сільських рад Пустомитівського району та депутата цієї ж ради – секретаря постійної земельної комісії з питань землекористування та управління земельними ресурсами.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає  від 8 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати керівні посади на строк до 3 років.

З’ясовано, що вказані посадові особи вимагали та одержали протягом березня-квітня поточного року 450 тис. грн..  хабара за сприяння у передачі в приватну власність земельних ділянок, загальною площею понад півгектара.

Вказаних осіб затримані при одержанні частини незаконної винагороди в сумі 40 тис. дол. США.

Обвинувачені взяті під варту, а на все їхнє майно накладено арешт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.