Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

їдальня УКУ

supporting.ucu.edu.ua

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 09:57

В їдальні Українського католицького університету отруїлись 8 львів'ян

їдальня УКУ

Це вже другий випадок харчового отруєння у громадському закладі, який належить відомій львівській компанії.

Про це повідомили кореспонденту Варіантів у прес-службі головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, о 21:10 год., у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень.

Медик повідомив, що до лікарні зі симптомами інфекційного кишкового захворювання госпіталізували 8 осіб. Стан потерпілих середньої важкості.

Як підтвердили у прес-службі львівської поліції, усі постраждалі харчувались в їдальні Українського Католицького Університету, що на вул. Козельницькій, 2 а. Всі вони в цей день їли млинці з м’ясом та курячі крильця. 

Правоохоронці встановили, що постраждалими є студенти, працівники та відвідувачі учбового закладу. Серед них – троє дітей віком 5, 10 та 12 років, а також сам кухар їдальні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі проводиться досудове розслідування.

Зазначимо, їдальню в УКУ орендує відома львівська компанія "Холдинг емоцій !FEST". У травні 2015 року більше 50 відвідувачів, які харчувалися у ресторані "Театр пива "Правда" на пл. Ринок, що теж належить цій компанії, також отруїлися продуктами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.