Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидія

chernigov.mesto.ua

Понеділок, 31 жовтня 2016, 13:57

Більше мільйона мешканців Львівщини отримують житлову субсидію

субсидія

Середній розмір субсидії на Львівщині становить 166,6 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як розповів директор соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, станом на 28 жовтня в області одержують житлову субсидію 391 004 сім'ї. Загалом підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона мешканців області.

Середній розмір одержаної на Львівщині субсидії становить 166,6 грн, середньомісячний дохід на особу в домогосподарстві становить 1 449 грн.

"На даний час органи соціального захисту населення проведено перерахунок призначення житлових субсидій усім сім'ям на наступний річний термін, які одержують субсидію з травня – жовтня 2015 року та завершується робота щодо перерахунку всіх житловий субсидій на опалювальний період", – зазначив Василь Мартиняк.

Він також додав, що в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги органи соціального захисту населення Львівщини готові надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.