Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

loe.lviv.ua

Вівторок, 1 листопада 2016, 11:08

На Львівщині знеструмило десять сіл

Львівобленерго

Вчора без світла залишилися 10 населених пунктів у трьох районах області.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, 31 жовтня, на території області було зафіксовано порушення в роботі систем електропостачання у Дрогобицькому, Стрийському та Золочівському районах. У результаті цього без світла залишились 10 населених пунктів (8 – повністю та 2 – частково).

У Дрогобицькому районі о 14:25 год. внаслідок пошкодження ПЛ 10кВ без електропостачання тимчасово залишилося село Попелі (частково). Роботи з ліквідації аварії будуть продовжені з 1 листопада.

А у Стрийському районі близько 16:30 год. внаслідок пошкодження кабелю без електропостачання тимчасово залишилося село Грабовець (частково).

Натомість у Золочівському районі о 21:40 год. внаслідок пошкодження ПЛ 10кВ без електропостачання тимчасово залишилось 8 населених пунктів (повністю): с. Коропець, с. Підгіря, х. Лісові, х. Золотий Потік, х. Цици, х. Сукманів, х. Роздоріжний, х. Підгай.

Аварійна бригада Золочівського РЕМ о 00:42 год. 1 листопада відновила еноелектропостачання с. Підгіря, х. Лісові та х. Цици.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.