Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Осадця

lviv.dsp.gov.ua

Вівторок, 1 листопада 2016, 10:13

Держчиновник із Червонограда Володимир Осадця заявив, що зробив помилку в декларації

Володимир Осадця

У декларації за 2015 рік зазначено, що дружина Володимира Осадці зберігає майже 300 тисяч доларів готівкою.

Варіантам надійшов лист від начальника відділу нагляду у вугільній промисловості Головного Управління Держпраці у Львівській області Володимира Осадці, у якому він заявляє про те, що у власній декларації про доходи за минулий рік допустився помилки.

"Я помилково вніс при заповнені е-декларації суму в доларах 286 000, фактично це сума в гривнях, бо сайт НАБУ, коли я вносив декларацію, дуже "глючив". Я вже вніс зміни в е-декларацію, задекларувавши 11 000 доларів США в моєї дружини, яка збирає ці гроші протягом свого життя. Вимагаю спростування та вибачення на вашому сайті, інакше подам у суд! Я інвалід ІІІ групи, після вашої публікації у мене піднявся тиск 200/120, а в моєї дружини стався нервовий зрив!", – йдеться в повідомленні.

У Єдиному державному реєстрі декларацій Варіанти сьогодні побачили ще одну, нову декларацію Володимира Осадці за 2015 рік. Так, у графі про збереження грошових коштів зазначено вже 11 000 доларів.

Проте ще одна декларація держчиновника за 2015 рік, де в графі про збереження грошових коштів зафіксовано 286 000 доларів, у реєстрі таки збереглась.

Нагадаємо, вчора Варіанти писали, що згідно з декларацією про доходи за минулий рік, начальник відділу нагляду у вугільній промисловості Головного Управління Держпраці у Львівській області Володимир Осадця заробив більше 135 000 грн, натомість його дружина, Оксана Осадця, задекларувала 286 000 доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.