Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон у Львові

Вівторок, 1 листопада 2016, 16:38

Мешканці Львівщини заборгували за газ 350 мільйонів

опалювальний сезон у Львові

Станом на 1 жовтня заборгованість населення за газопостачання становила 351 млн.грн.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зазначимо, заборгованість за газ у серпні цього року була на рівні 278,5 млн.грн та за місяць зросла на понад 70 млн.грн.

На кінець вересня 2016 року заборгованість за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 76,6 млн.грн, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 77,9 млн.грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 35,8 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 5 млн.грн.

Окрім цього, у січні-вересні за електроенергію було сплачено 550,5 млн.грн, заборгованість на кінець вересня цього року становила 41,6 млн.грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у вересні, порівняно з вереснем 2015 року, збільшились на 26,9% і з урахуванням електроенергії становили 564,5 грн.

Термін заборгованості за вивезення побутових відходів становив 3,5 місяця, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 2,3 місяця, за централізоване водопостачання, водовідведення – 1,7 місяця, за централізоване опалення, гаряче водопостачання – 1,8 місяця, за газопостачання – 1,2 місяці.

Нагадаємо, станом на 1 вересня заборгованість населення за утримання будинків становила 75,7 млн грн, що на 1,2 млн грн більше, ніж минулого місяця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.